En tur til backpacking er ideell hvis du reiser på langtur eller reiser på budsjett. Ryggsekken er i de fleste tilfeller mye mer praktisk enn en koffert og gjør det mulig å bevege seg lettere!

Tips og destinasjoner for en backpacking-tur


Velg vesken

Det er viktig å velge riktig sekk, spesielt hvis du planlegger en lang tur til backpacking. Prøv gjerne flere forskjellige merkevarer. Noen poser er mer egnet for mannlige eller kvinnelige morfologier og har forskjellige egenskaper avhengig av forventningene til hver enkelt. En pose med et beskyttende og vanntett deksel vil også vise seg å være mer praktisk.
Ikke glem at det er bedre å betale litt mer for en behagelig veske som passer deg, fordi du må bære den og absolutt gå med den, over mer eller mindre lange avstander, utallige ganger!

Hvilken virksomhet du skal ta bort

Forsikre deg om at du pakker vesken din slik at du ikke tar forretninger som du sannsynligvis ikke vil bruke. For hygieneprodukter kan du ta med en multifunksjonssåpe og prøver av produkter slik at du ikke roter.
Husk også å ta et minimum av medisiner, pellets for å rense vannet, en vindjakke eller en mikrojakke som ikke tar plass. En liten dun, avhengig av stedene du planlegger å besøke, kan også alltid være nyttig under en backpacking-tur.

Hvor du skal dra

En tur til backpacking har fordelen av å kunne dra hvor som helst. Enten du drar på biltur til Australia eller Sør-Amerika i noen måneder i Asia eller Afrika, vil en ryggsekk alltid være mye mer praktisk enn en koffert og gi deg mer bevegelighet.
I Europa, for en omvisning i flere lands ryggsekk, er formelen Interrail ideell! Du betaler en pakke togbilletter over en periode, du planlegger ruten din i henhold til byene hvor du vil dra og du er på en uforglemmelig tur!

For å lese også:

  • 6 Bilturer for å gå på motorsykkel!
  • Fottur: 4 turideer
  • 5 må-se destinasjoner for turgåere

Kategori: