Lukten av tobakk er en av de mest gjenstridige luktene som kan bli innebygd i et interiør i et kjøretøy, og dermed opprettholde et rykte for lukt som er vanskelig å eliminere. Men med tipsene som er foreslått her, vil du raskt innse at så stas som det kan virke, kan lukten av sigaretter overvinnes.

Hvordan fjerne lukten av tobakk i bilen?

1. natron

Det er en veldig effektiv deodorant som også tjener på flere andre områder. Bare hell dette produktet i bilens interiør (seter, tepper osv.) Eller bikarbonat i åpne containere og legg dem flere steder i kabinen hele natten. Støvsug tidlig om morgenen, og du vil oppdage at dårlig lukt blir borte.

2. Tøm askebeger

Husk å tømme askebeger daglig og vask det regelmessig i såpevann. Du kan så spray den med litt deodorant eller natron.

3. Rengjør tepper, seter og vinduer

Tepper, vinduer og skinnseter er elementene i hytta som beholder mest tobakkslukt. Vurder å rengjøre dem regelmessig. Her er en veldig effektiv hjemmelaget rengjøringsmiddel i dette tilfellet: hvit eddik (1/4 volum) blandet med vann (2 volum) i en sprayer. Rist godt, bruk deretter som et rensemiddel.

4. Kaffe og sitrus - luktabsorbenter

Kaffe og sitrusfrukter er også veldig effektive i bekjempelse av tobakkslukt. Legg kaffebønner eller sitrusskinn (appelsin, sitron, mandariner, etc.) i åpne beholdere, som du vil kaste bort hit og dit i cockpiten, og la deretter stå over natten.

5. Rengjør interiøret grundig

Dyprensing av kjøretøyet anbefales også. Legg til en deodorizer som du sprayer rundt ventilasjonsåpningene (pass på å starte ventilasjonssystemet, noe som vil bidra til å spre produktet gjennom kupeen).

6. Ventiler interiøret i bilen

Vurder også å lufte hytta veldig regelmessig. Prøv så mye du kan for å røyke vinduene ned. Dette vil evakuere en god fra sigarettlukten.

7. Trekull

Det er også en naturlig luktabsorberende. Så få litt trekull og legg det under hvert sete på bilen din. La stå i noen uker. Tips om å bruke som forebyggende.

8. Essensielle oljer og luftfriskere

De er ypperlige til å skjule dårlig lukt. Det ideelle vil være å henge dem ved ventilasjonshullene slik at hele hytta blir balsamert.

Kategori: