Gleden av å spise, kombinere kvalitet og sparing? Det er ikke så komplisert. Med noen tips og råd kan du spise sunt og ikke dyrt .

Spis billig, ja, men kvalitet!

For øyeblikket tilbyr flere og flere større forhandlere billige måltider. Men i disse lave prisene er ikke kvalitet en del av det. Det stemmer at merket Leclerc Pouce, Leader Price og andre merker vil tilby meget konkurransedyktige priser … men vet du hva du spiser?

1. Kjøp sesongprodukter

Spise billig starter med å stille spørsmål ved spisevanene dine. Vet du hva frukt eller grønt skal spise om sommeren? Eller om vinteren?

Det er mulig å kjøpe tomater om vinteren og spise appelsiner om sommeren, men denne enkle gesten har innvirkning på budsjettet ditt. Faktisk er sesongproduktene billigere, fordi produkter i større mengder nær deg eller ganske enkelt i Frankrike. Å kjøpe produkter utenom sesongen betyr ofte å bringe dem fra andre land, konsumere dem bare en kort tid, og noen ganger til og med uten en ekte smak. I tillegg er det ikke miljøvennlig!

2. Gå til markedet

Når du rusler gjennom markedene i byen din, vil du finne sesongprodukter. Du vil også ha direkte kontakt med produsenter, så tilgang til kortslutning. Det er faktisk ingen formidler, så prisene vil være mer interessante.

Tips : du kan dra nytte av slutten av markedene for å gjenvinne usolgte eller ødelagte frukt og grønnsaker som produsentene ikke kan selge.

3. Kjøp shopping på Drive

Supermarkeder er veldig sterke for oss å kjøpe det vi ikke trenger, og for å ende opp med å kaste bort det vi kjøper. Stasjonene som Carrefour Drive eller Leclerc Drive er tips for å spare penger mens du handler. Ved å kjøpe på Internett fokuserer du bare på det vesentlige, og du bukker ikke under for produktene som er lagt frem på gondolhodene i butikken!

4. Sammenlign priser per kilo

Et veldig enkelt tips: når du handler, se på prisen per kilo. Små priser kan virke mer attraktive, men ofte merker vi at det er fordi det er færre produkter i: en falsk økonomi.

Råd: fra et kvalitativt synspunkt er det alltid bedre å unngå de første prisene.

5. Kjøp i bulk

Noen supermarkeder tilbyr denne typen tjenester: kjøp i bulk. Enten produkter ikke blir lagret i hyllene, eller selvbetjeningsprodukter uten emballasje (du sparer emballasjekostnader), vil du gjøre reelle besparelser. Gå til "rabatt" -avdelingen i noen supermarkeder.

For å lese også:

  • 10 måter å spare penger ved å kjøpe på internett
  • Oppskriftsideer for ikke å kaste matrester
  • 3 oppskrifter med detox juice å prøve!

Kategori: