Det er virkelig ustabile steder, og Kalanggaman Island er uten tvil en av dem. Det ligger på vestkysten av Filippinene og ser ut som et lite stykke paradis, og fremdeles nyter noen internasjonale misforståelser, som gjør at den kan nyte fred og ro, selv i tider med høy turisme.

Et naturlig sted fullt av skjønnhet

Kalanggaman-øya er nesten 753 meter lang og er totalt ubebodd uten hotell i nærheten. Det er bare campingplasser eller glampinger (luksuriøse campingplasser) kalt Tipi Huts og levert av Jeter Resort. Derfor er tilgangen til øya begrenset til 500 mennesker om dagen.

Kalanggaman Island er et magisk sted med hvit sand med palmer og urørt utseende, de store fordelene med å være et avsidesliggende, fjernt og allikevel ukjent sted. Det faktum at det i 2009 ble betraktet som en marin helligdom, gjorde det lettere å beskytte dette lille stykke himmelen.

Og utover grensen for antall mennesker daglig, må hver besøkende betale et gebyr på rundt 8, 55 € per dag.

Hva kan du gjøre på øya?

Kalanggaman Island er et utmerket sted å trene vannaktiviteter inkludert svømming, kajakkpadling, snorkling eller dykking.

Siden det er et lite sted, er det ikke mange aktiviteter å ta vare på. Endelig er det et reisemål designet for avslapning og kunsten dolce farniente. Vi har imidlertid fremdeles to forslag du kan dele med deg.

Camp

Den eneste måten å tilbringe en natt på øya er å slå leir! Du vil kunne gjøre det enten på den luksuriøse campingplassen som vi tidligere har diskutert, i den mer tradisjonelle campingparken. Men du vil alltid ha med deg alt utstyret du trenger, for eksempel måltider og drikke.

For å campe på øya, utover gebyret for å komme inn, må du fremdeles betale en skatt tilsvarende 4, 28 € per person, men er verdt det, å sove under stjernehimmelen, omgitt av rolige, rolige farvann og observer den mest magiske solnedgangen du vil snakke hele livet.

Omvisning

Hvis du ikke har den eventyrlystne ånden, vil du kunne ty til forskjellige selskaper som organiserer utflukter og som, foruten å behandle alt for deg, vil gi deg en konstant og personlig akkompagnement. Disse turene er en del av komplette pakker, der de inkluderer øyvandring, overnatting på hotell på større naboøyer, dykkerutstyr, måltider og turguide.

Hvor skal jeg sove?

På øya, utover campingalternativet, er det ingen annen måte å bo, bortsett fra på den nærmeste byen, Palompon. Her er de luksuriøse hotellene:

Breadfruit Travellers Lodge

  • Adresse: Washington Street, Palompon, Leyte
  • Pris per natt: fra 13.69 €

Diana's Guest House

  • Adresse: Zamora Street, Palompon, Leyte
  • Pris per natt: fra 13.69 €

Nyttige tips for deg som vil kjenne Kalanggaman

Hvis denne destinasjonen virker ideell, er det noen hensyn du må vurdere når du ankommer dit.

kommunikasjon

Selvfølgelig er det ingen wifi på øya, men Kalanggaman mottar en telefon eller bærbar samtale fra Leyte Island. Signalet er imidlertid ganske svakt.

Måltider og drikke

I løpet av dagen kan du fremdeles kjøpe snacks og drikke fra noen gateselgere. Dermed, hvis du har andre ønsker, må du tenke på det med forfølgelse.

Sandbank

Øya har en sandbank som beveger seg avhengig av tidevannet, noe som kan være farlig hvis du ikke er forsiktig.

Kategori: