BB-krem eller CC-krem : hva er forskjellen? Vi forteller deg alt slik at du kan velge den kremen som passer best til huden din.

Hva er en BB-krem?

BB-krem har invadert badene våre. Så kom CC-kremen: hvilken forskjell er det mellom de to kremene?
BB-kremen er laget for å forene hudfargen. Initialene BB betyr Blemish Balm.
Når det gjelder CC-krem, lar den oss helbrede huden vår ved å forbedre den. Forbokene CC betyr kompleks korreksjon eller fargekontroll.

Kremenes rolle

Disse kremene hjelper oss å forene hudfargen vår mens vi fukter den, men de har hver sin egenart.

  • BB-krem

BB-kremen forener hudfarge og beskytter også mot UV-stråler. Sjekk indeksen som er angitt på kremen. Den forener huden, hydrerer og beroliger den.
Denne kremen kan også erstatte fundamentet fordi den er veldig tildekking og kamuflasje så mange mangler. Den tilpasser seg alle hudtyper. Den kan brukes som sminkebase. Det er BB anti-aging eller anti-stain kremer.

  • Kremen CC

CC-krem er en perfeksjonell pleie med gjenopprettende egenskaper. Det gir næring til huden, forener den, er effektiv mot de skadelige konsekvensene av soleksponering og hjelper til å bekjempe rynker. Mørke sirkler, flekker, rødhet: det hjelper deg å skjule mange uregelmessigheter.
Den beskytter også mot solen. Graden av beskyttelse indikeres imidlertid, unngå å utsette deg for lenge.
CC-krem dekker mindre enn BB Cream, så den er perfekt for de som leter etter en noe naturlig effekt når de vil dekke defekten på huden. Det finnes i flere toner.

BB-krem eller CC-krem?

CC-krem er mye mer nærende og gjenopprettende enn BB-krem, som er mer som et sminkeprodukt. Forskjellen mellom de to kremene har imidlertid en tendens til å visne ettersom merker tilbyr multifunksjonsprodukter med flere og flere egenskaper. Så BB-krem eller CC-krem? Hvorfor ikke få begge deler og se hva som er best for deg?

For å lese også:

  • Hjemmelaget solkrem: hvordan gjøre?
  • Hvordan lage en maske selv for å ta vare på håret ditt?
  • Hjemmelaget ansiktspleie: oppskriftene våre

Kategori: