Bestill til den beste prisen! En tur til Burma (eller Myanmar) er forskjellig fra alle andre turer i Asia. Lenge stengt for turisme, demokratiserer regimet sakte og landet åpner sine dører for turister som blir flere. Ekte land med underverker, en tur til Burma lover deg endring av natur!

Hva skal du se på en tur til Burma?

Bagan

Nettstedet til Bagan er et av høydepunktene under en tur til Burma!
Det er ikke mindre enn 2000 templer spredt over en enorm slette, innhyllet i en atmosfære av absolutt ro. Så langt øyet kan se stupas og pagoder som gjør landskapet magisk.
Det er mulig å klatre på noen templer for å nyte panoramaet, ikke nøl med å dra dit ved solnedgang: et magisk øyeblikk!

Inle Lake

Gå slapp av på Inle Lake, der hele livet til landsbyene og befolkningen er sentrert rundt innsjøen. Lei en båt og la deg transportere med landskapets magi: de omkringliggende fjellene punktert av pagoder, fiskere som padler med et ben, flytende hager og grønnsakshager, hus på pyntestoler, klostre tapt midt i det fredelige vannet i innsjøen .

Yangon

Burmas travle, travle hovedstad er hjemsted for et av de må se stedene å besøke i Burma: Shwedagon Pagoda. Denne utrolige pagoden, som regnes som en av de vakreste i verden, er dekket med rent gull.
Et sted for bønn og privilegert meditasjon for burmeserne i Yangon, overveier ritualene i det religiøse livet og beundrer de flammende fargene og blinket av pagoden ved solnedgang.

Ngapali

Ligger i den sørlige delen av landet, er denne stranden absolutt en av de vakreste i Burma! Slapp av på de idylliske sandstrendene i Ngapali, i utkanten av Andamanhavet, badet av kokosnøttpalmer, og nyt en massasje med kokosnøttolje. Denne destinasjonen er ganske dyr for utlendinger, men det er verdt å se fordi det fremdeles er veldig lite turisme.

Amarapura

Amarapura er en av de tidligere kongelige hovedstedene i Burma og er tilgjengelig fra byen Mandalay. Gå en tur på U Bein-broen, som er den lengste teakbroen i verden! Ved solnedgang er fargene sublime!

Oppdag hvordan du reiser gratis

For å lese også:

  • Reise i India: hva skal jeg se?
  • Asia: 6 destinasjoner for kvinner som reiser alene
  • Reisebloggen: tips og råd for turen

Kategori: