Før du tar opp dette problemet, er det verdt å huske at vi mener med "dyreforsikring", kontrakter som dekker helseproblemene til hunden din og katten din.
Hva er formlene på markedet?
Prisene på dyreforsikringen vil variere avhengig av hvilken type dekning du vil ha valgt for ledsageren din. Flere formler finnes for å imøtekomme alle behov og budsjetter. Målet for deg som en kunnskapsrik forbruker er å finne det beste kompromisset mellom pris og garantier.
Kort sagt, den grunnleggende formelen er en løsning som tar sikte på å betale kostnadene knyttet til store helseproblemer. Motsatt vil high-end-løsningen godtgjøre disse feilene, så vel som daglige utgifter som besøk hos veterinæren, vaksinasjoner, antiparasitter, etc.

Hva er prisene?

I dyreforsikring, som for andre tilfeller (bil, helse osv.), Er hvert tilfelle en sak. Så vi må være forsiktige når vi snakker om priser. I dette perspektivet velger vi derfor å presentere gjennomsnittspriser. Altså, for en hund, utvikler grunndekningen seg mellom 10 til 25 euro. Midtområdet vil være mellom 25 og 35 euro, og den høye enden mellom 35 og 65 euro. Når det gjelder en katt, starter prisene mellom 7 og 20 euro for inngangsnivået. Mellomprisene vil være rundt 25 euro og de største rundt 35 euro.

Hvorfor denne forskjellen mellom hund og katt?

Denne prisdiskrimineringen skyldes det faktum at katter bor i et hus og som sådan har mindre sannsynlighet for å bli syke eller ha en ulykke. Dyreforsikringen tar dette med i beregningen for å beregne premien, som du vil forstå etter ett år, representerer et betydelig budsjett for husholdningene.
Før du kjøper en dyreforsikring, anbefaler vi deg å sammenligne de forskjellige tilbudene og finne ut hva som er dine muligheter og behovene til kjæledyret ditt.

Kategori: