Forberedelser til turen er avgjørende for en vellykket ferie. En tur, lang eller kort, krever en viss organisering. Jo tidligere turen er planlagt og organisert, jo bedre blir den. Her er tipsene våre!

Forbered turen: 4 trinn

1 - Velg din virksomhet nøye

Valget av koffert, ryggsekk, klær eller hygieneprodukter er viktig for å forberede deg på turen. Definer virkelig hva du trenger ved å prøve å begrense overflødige gjenstander som vil rotet deg i løpet av turen.

Ikke glem å skrive ut flybilletter og bookinger før avreise. Tenk på lignende måte å skanne eller kopiere passet ditt og alle viktige papirer, veldig nyttige i tilfelle tap eller tyveri.

2 - Angi ruten

Det er best å spørre noen uker før avreise, på steder og monumenter å besøke i landet. I henhold til ønskene, varigheten av turen og budsjettet, er det best å definere en rute på forhånd og bestille hotell eller leiligheter i de aktuelle byene, en bil hvis leien er tenkt eller turistutflukter.
Forberedelser til turen gjør reiser lettere!

3 - Forutse formalitetene

Det er også nødvendig å lære om innreisnings- og utreisepolitikken i det valgte landet. Noen land trenger visum for å komme inn i landet. Visumet er å søke direkte fra ambassaden eller kan gjøres online, avhengig av destinasjon. Varigheten av visumprosedyren varierer fra land til land.
Det er best å ta vare på visumet minst en måned før avreise. Spør også om og foreta vaksinasjoner som kan være nødvendige for destinasjoner.

4 - Lær om landet

For å forberede turen godt, anbefales det å være interessert så mye som mulig i landet du besøker. Noen land har en kultur eller tradisjoner som er veldig forskjellige fra vår, som bør være kjent, for ikke å ha dårlige overraskelser ved ankomst.

For dette anbefaler vi deg å kjøpe en reiseguide for det aktuelle landet, å konsultere blogger eller reiseforum, for å utveksle med andre reisende, se filmer eller lese bøker skrevet av forfattere av land eller hvis historie skjer i landet.

For å lese også:
  • Reisebloggen: tips og råd for turen
  • Hvordan lage en tur til Cuba billig?
  • Hvordan viser reiseforsikringsvisum først?

Kategori: