Det er viktig å spare penger hver dag når du har en stor familie fordi utgiftene formerer seg veldig raskt! Hvordan kan du spare penger enkelt mens du handler uten å måtte revurdere hele livsstilen din? Her er noen tips for å spare sammen med en stor familie .

8 tips for å spare penger når du har en stor familie

Bruk alltid lojalitetskortet ditt

Jo mer du kjøper, jo flere poeng eller rabatter kan du kontanter inn eller på fremtidige kjøp. Lojalitetskort er spesielt fordelaktige for store familier! Velg butikkene hvor du handler nøye: ta prisene i forskjellige butikker for de samme produktene (du kan bruke online komparatorer til det) og gå gjennom vilkårene for lojalitetsprogrammene.

Spore øyeblikkets partier og kampanjer?

Når du handler, velg produkter som blir solgt i partier eller kampanjer: vær forsiktig med å sjekke prisen per kilo, noen tilbud er til syvende og sist ikke så fordelaktige! Vær forsiktig så du ikke blir forført av alle disse billige produktene: risikoen er å kjøpe mer enn nødvendig … Du kan også dra nytte av kuponger og redusere mengden shopping. Når du har en stor familie og derfor kjøper inn store mengder, kan du normalt bruke mindre (proporsjonalt) enn en enkelt person.

Når det gjelder klær, er dette en annen viktig utgiftspost. Den gode ledelsen lar deg enkelt spare med en stor familie. Se for kampanjer på nettet eller i butikkene: Vær oppmerksom på at det offisielle salgsøyeblikket ikke alltid er det beste for å gjøre forretninger. Å kle på hele familien på ett sted kan også tillate deg å forhandle frem det endelige merket hvis det er konsistent.

Handle på nettet: spar tid og penger

To løsninger er tilgjengelige for deg hvis du vil handle online: hjemlevering eller bilkjøring.

Det første alternativet er veldig fordelaktig fordi leveringen ofte er fri fra et visst beløp, noe som er enkelt nok hvis du handler for en stor familie! Du må bare handle på nettet og velge dato og klokkeslett for levering.

Med kjøreturen er det du som får handlingen direkte på lageret i butikken. Dette er en god løsning hvis du ikke kan få den levert, og det ikke er noe minimumsbeløp.

To alternativer som er veldig praktiske og sparer penger med en stor familie på kostnadene for turen. En besparelse av penger og spesielt tid!

Hvordan spare sammen med en stor familie ved å konsumere lokale og sesongbaserte produkter?

En av de tryggeste måtene å spare penger på er å spise ferske, sesongens råvarer, om mulig lokale. En ideell løsning for å kombinere helse og økonomi. Online kalendere er tilgjengelige for å identifisere sesongens frukt og grønnsaker med et øyeblikk måned for måned.

Kok så mye du kan i stedet for å kjøpe ferdigretter

Ferdige måltider er dyre og ofte lite næringsstoffer: velg hjemmelagde retter, til og med enkle. Du vil tjene på smak, helse og lommebok. Hvis du ikke har tid til å gjøre alt selv og du har en stor familie, hvorfor ikke be de eldre koke av og til?

Det lokale markedet, et sunt alternativ til hard rabatt

Frukt og grønnsaker er dyre, men det er en mye bedre måte enn den harde rabatten å ha ferske produkter til redusert pris: kjøp store mengder frukt og grønnsaker på markedet, det er økonomisk og produktene er deilige. ! Den andre fordelen er at denne ukentlige utflukten til markedet kan bli en familievennlig utflukt.

Spar med en stor familie på hobbyer

Spør alltid om store familier kan dra fordel av rabatter. Når du drar på ferie, planlegger en aktivitet, booker transport osv … er det ofte fortrinnsrett når du er en stor familie. Hvis barna dine er involvert i kunst eller sportsaktiviteter og er registrert i samme klubb eller sosialsenter, kan du også spørre om rabatter gjelder når flere medlemmer av samme familie har abonnement på strukturen.

Finn ut om den forskjellige hjelpen for store familier

Kom nærmere familiefondet for å se hvilken hjelp du kan kreve med en stor familie. Dette kan variere avhengig av antall barn i husholdningen og deres alder.

For å lese også:

  • Stort familiekort: hvordan få tak i det og hva er det for?
  • Hvordan dra nytte av familietillegget?
  • Familiepenger: hvor mye når du har 3 barn?

Kategori: