Hjemsendeforsikring gjør at folk som bor i Frankrike, men som fortsatt har sterke bånd med hjemlandet, kan repatrieres i tilfelle et helseproblem for å bli behandlet i ønsket land. En annen del av denne forsikringen tillater transport av kroppen til ønsket sted i tilfelle død.

Reiseforsikring: hva er hjemreiseforsikring?

Hjemmeforsikring tillater under et kort opphold i et fremmed land, spesielt for helligdager, å organisere hjemkomst til Frankrike for forsikrede i tilfelle problemer som krever sykehusinnleggelse.

Noen ganger skjer det ikke alltid en tur som planlagt. Å være et offer for en ulykke eller bli syk, kan skje, og det er noen ganger bedre å bli repatriert når dette inntrufne skjer i et land der sykehusinfrastrukturen, utstyret eller til og med de hygieniske forholdene ikke er de beste eller ganske lite eksisterende .

Derfor, hvis den forsikrede absolutt må behandles og dette ikke er mulig under gode forhold der han oppholder seg, blir han returnert til hjemlandet (dvs. Frankrike om deg).

Hvordan fungerer det?

Å kjøpe denne typen forsikringer er heller en god ide om du drar til et fjernt land med ganske begrensede medisinske forhold. En hjemsendelse er dyrt, og du unngår å ødelegge deg selv hvis det oppstår en ulykke under oppholdet.

Logistikken for å returnere en skadet eller syk person er noen ganger kompleks og kostbar for forsikringsselskapet. Derfor er det snarere i de alvorlige tilfellene denne enheten er satt opp. I mindre presserende situasjoner, i stedet for hjemsendelse, vil forsikringsselskapet favorisere en transport til en by eller et nærliggende land med bedre infrastruktur og mer passende pleie.

Denne forsikringen (avhengig av forsikringsselskapet) fungerer i følgende situasjoner:

  • ulykke,
  • sykdom
  • dødsfall,
  • arrest,
  • Tap av dokumenter som tillater retur av den forsikrede.

Støttes:

  • sykehusinnleggelse,
  • Hjelp,
  • Legemidlene,
  • omsorg,
  • Transport.

Hva er de andre typene hjemsendelsesforsikring?

  • I tillegg til ferierende, hjelper hjemsendelsesforsikring også folk som bor i Frankrike, men som fortsatt har sterke bånd til hjemlandet, å bli repatriert i tilfelle helseproblemer som skal behandles i ønsket land. Det kan også ta vare på bevegelsen av kroppen i tilfelle død, hvis personen ønsker at kroppen hans skal deponeres på et bestemt sted.
  • Hvis du har tegnet og betalt for klassisk reiseforsikring, kan det noen ganger dekke kostnadene for hjemtransport i tilfelle en forsikringsulykke, sykdom eller død.

Disse forsikringene dekker også deler av eventuelle medisinske utgifter i utlandet. Vær forsiktig, hvis du utøver risikofylt sport, er det mulig at en konvensjonell forsikring ikke dekker deg: i dette tilfellet, sjekk omsorgsbetingelsene før avreise og eventuelt kjøpe ekstra garantier.

Fordi de vanligvis er garantert i perioder på mindre enn tre måneder, må du sjekke med forsikringsselskapet ditt for maksimal dekningsvarighet og angi landene du planlegger å besøke. Før avreise, spør forsikringsselskapet hvordan du skal operere forsikringen din i det landet du skal, slik at du kan handle raskt i tilfelle et problem.

Hvor mye koster hjemreiseforsikring?

Noen ganger er det gratis hvis du har betalingskort. Noen kredittkort tilbyr forsikring inkludert hvis du betaler flybilletten din med. Det kan være en kredittkortforsikring hvis den støtter dette.

Men generelt vil prisen avhenge av stedene som er valgt for hjemsendelse, men også antall ønskede garantier. Prisene varierer fra enkel til dobbel avhengig av etablering, og fordelene kan variere litt fra forsikringsselskap til en annen, så det er nødvendig å ta seg tid til å sammenligne de forskjellige tilbudene før du abonnerer.

For å lese også:

  • Reiseforsikringsvisum først: hvordan fungerer det?
  • Reiseforsikring Mastercard Gold: Er jeg godt forsikret?
  • Hva er det europeiske helseforsikringskortet?

Kategori: