Simulere kjæledyrsforsikringen din

Du skal reise, og du kan ha vurdert en ferie i snøhistorien for å slappe av og nyte. I dette tilfellet, hvis du har et kjæledyr nylig, bør du absolutt stille noen spørsmål om kjæledyrsforsikring hvis det følger med deg …

Hvorfor tegne kjæledyrsforsikring?

Som vi allerede har sett, kan helseutgiftene til et dyr være dyre. I løpet av helligdager, når et dyr ikke lenger finnes i sitt daglige habitat, er det vanlig å se at ulykker skjedde. Feilen uten hell vil si noen, men i alle fall er forebygging bedre enn kur. Dermed kan det å tegne kjæledyrsforsikring være interessant fordi det vil dekke helsekostnadene for din trofaste følgesvenn.

Hva er alternativene til dyreforsikring?

Det er ikke noe alternativ til kjæledyrsforsikring, selv ikke når du reiser. Mange foretrekker å forlate hunden sin med venner eller familie, men også her gjelder den forrige logikken fordi dyret vil finne seg utenfor det daglige miljøet og vil være mer tilbøyelig til å gjøre dumme ting.
I dette tilfellet, i stedet for å frata kjæledyret en helg eller en uke med moro i pulveret, er det bedre å ta det med deg og sikre det. I tillegg til å være forsikret under dette oppholdet, vil det også være etter det som kan være interessant avhengig av hans daglige oppførsel.

Hva er de spesielle egenskapene ved kjæledyrforsikring når du reiser?

Hvis du holder deg på fransk jord, er det ingen spesiellhet. På den annen side, hvis du tenker på å fly et annet sted, i solen på den andre siden av planeten, kan forsikring kreve at du besøker veterinæren. En enkel formalitet som selvfølgelig vil bli tilbakebetalt hvis du allerede har forsikring for kjæledyret ditt.
Når du er i utlandet, for å nyte ferien uten å bekymre deg for noe, må du sørge for at du har helsejournalen til din ledsager. I tilfelle feil, vil dette dokumentet være til stor hjelp for at kjæledyret ditt blir perfekt ivaretatt, og at de tilhørende utgiftene deretter blir refundert i Frankrike.

For å lese også:

  • Hvilke fallgruver du bør unngå med dyreforsikring?
  • Hvorfor er ikke franskmenn tilhenger av dyreforsikring?
  • Hvordan velge en dyreforsikring
  • Dyreforsikring: er det nyttig?
  • Bør jeg tegne kjæledyrsforsikring for å reise?

Kategori: