Når det gjelder arbeidstøy, er det en regel: ikke fall i ekstremer. Men konkret, hva betyr det?
Arbeidsklærne dine kan si mye om deg. Derfor må det behandles. Imidlertid må du også huske at du går på kontoret for å jobbe. Så hvordan man ikke overdriver og finner riktig balanse. Kostyme, slips, bluse, skredder, bluse: hvordan bli kledd for å gå på jobb?

Arbeidsantrekk: hva ser du på kontoret?

Antrekket ditt formidler en melding

Arbeidsklærne dine formidler et budskap, avhengig av om det er strengt, fargerikt, klassisk eller trendy, eller til og med for trendy. Generelt har hver virksomhetslinje sine koder. du må respektere dem for å formidle riktig budskap. Å ha en profesjonell holdning betyr også å velge ens arbeidsklær.
Dermed bør de som utvikler seg innen finans eller bank, fokusere på nøkternhet, mørke farger som fremkaller strengheten. Her er bindingsdrakten obligatorisk. Kollegaene dine, men også kundene dine vil ikke ta deg seriøst hvis du hilser på dem i blomsterskjorter og flip-flops.

Hvis du vil skille deg ut, kan du velge et lite lag farger på slips for eksempel. Ingen grunn til å introdusere deg i gule bukser. I England kan det skje, avhengig av selskapet du opererer i, men i Frankrike er vi litt mer konservative.
For kvinner, hvis du ikke vil velge det totale utseendet, skreddersøm og hvit skjorte, bruk skjørt eller skreddersydde bukser med en luftbluse eller topp. Tenk også på kjoler, men velg de som kommer til deg på knærne, eller litt nedenfor.

Følg imidlertid med deg selv. Bruk klær, materialer, farger som gjør deg lykkelig, men ikke faller i ytterpunktene. Det betyr også at du ikke skal ha mer enn tre farger eller familier med farger, ellers kan du se ut som et juletre.

Eleganse og komfort

For å gå på jobb er det fortsatt en siste regel å respektere: eleganse og komfort. Velg faktisk komfortable, men elegante antrekk.
Strikk vest for menn, bluse for kvinner, jeans, hvis kleskoden til firmaet ditt tillater deg, men bland den med en elegant topp, en skjorte, en bluse, og ikke glem å tilbehør hvis du kan.
Hvis du trenger inspirasjon, ikke nøl med å besøke spesialiserte nettsteder: det er flere og flere nettsteder som spesialiserer seg på herremote, for eksempel GQ Magazine (moteseksjonen) eller nettstedet Bonne Gueule.
Kvinner er bare bortskjemte etter valg.

For å lese også:
  • Vedta en profesjonell holdning: hva betyr det?
  • Hvordan velge arbeidsklær når du er kvinne?
  • Høst-vintertrendene til motekvinner

Kategori: