Vil du ha ferie uten å bryte banken? Ikke knekk sparegrisen din, la være gratis! Globetrotters deler mer og mer sannsynlig bilder av turene sine på Instagram. Noen har til og med blitt kjent takket være dette og får deg til å reise med fullmektig. Oppdag 10 berømte av disse jordstøverne å følge .

Fødselen av Instagram

Instagram ble opprettet i 2020, og er en applikasjon som lar deg dele bildene dine med dine følgere. Hun lyktes rett ut. Det er bloggerne som umiddelbart så potensialet i denne applikasjonen og var de første til å investere dette nye sosiale nettverket for å dele sin lidenskap. Da ble mange nye brukere med og følger nå nyhetene om disse.
Reserver hotell til den beste prisen

Hva er det i dag?

Konsekvensen av dette er at noen mennesker har spesialisert seg og bare deler visse typer innhold (reise, matlaging, mote, dekor …). Noen "Insta globe-travere" har til og med blitt berømte og samarbeider med byer og land og deltar i sin kommunikasjonskampanje. De deler med sine abonnenter feriefotoene sine, for å oppmuntre folk til også å dra til det aktuelle reisemålet. I tillegg til å oppdage vakre landskap, kan du spore disse Instagram-kontoene også bli informert om alle de gode tilbudene som ikke nødvendigvis er nevnt i reiseguidene.

10 globetrotters kontoer som absolutt skal følges

Instagram er nå en ny type reiseguide, en fellesskapsguide.

  • Ved å være med på Instagram har Lauren Bath, en australier, oppdaget en lidenskap for fotografering. Hun bestemte seg for å forlate jobben sin for å vie seg til sin nye lidenskap.
  • Den franske VuThéara Kham bestemmer seg i 2020, bestemmer seg for å fotografere Paris i alle fasetter, ofte uten filter, for å vise den autentiske siden av byen.
  • Alex Strohl er en kanadisk eventyrer og fotograf, en av de mest kjente på Instagram, der han deler bilder av fryktinngytende nordamerikanske landskap. På agendaen: tåke skoger, fjorder, netter i det åpne og grønne landskapet.
  • Tunimaal, en annen ung franskmann som har flyttet til Japan og deler sine beste oppdagelser og favoritter på bloggen sin A Gaijin i Japan og selvfølgelig på Instagram-kontoen hans.
  • Superchinois801, Gerard Trang med hans virkelige navn. I likhet med Lauren Bath lærte han fotografering gjennom Instagram. Han liker originale gatebilder, der han leker med objekter, med farger og linjer.
  • Den russiske fotografen Murad Osmann iscenesetter sin unge, kostyme brud, som leder ham til de vakreste stedene i verden som holder ham i hånden. Litt kistch, men veldig vakkert.
  • For de som virkelig brenner for reise, kan du også følge kontoen wonder_places, som inkluderer bilder av instagramere som la til koden med samme navn. Det er fremdeles et utvalg av de beste bildene.
  • Everythingeverywhere er Garry Ardns konto. Det er en fotograf som i 2007 bestemte seg for å selge alt for å bli globetrotting. Han har besøkt minst 140 land og foreviget flere av UNESCOs verdensarvsteder.
  • Kirsten Alana er skribent og reisefotograf. Gjennom Instagram viser hun oss og forteller oss stedene hun besøker.
  • Brendan van Son deler bilder fra hele verden. På Instagram-profilen hans kan du beundre ansiktene, landskapene og dyrene han finner på sine reiser.
Oppdag hvordan du reiser gratis

For å lese også:

  • Topp 5 viktige apper på ferie
  • Topp 5 beste apper for vellykkede feriebilder
  • Hvordan bli en betalt reisetester?

Kategori: