Det var under hans Made By Google- konferanse at teknigiganten kunngjorde Chromecast Ultra . Sistnevnte er nå tilgjengelig i Frankrike, men det er dårlige nyheter: Det vil bli solgt til en pris av 79 euro. Her er hovedfunksjonene.

Chromecast Ultra-funksjoner

Ultra HD og HDR

Den nye Google Chromecrast Ultra ser ut som en HDMI-nøkkel (en dongle). Det gjør det mulig å kringkaste video i 4K Ultra HD-definisjon og HDR (High Dynamic Range). Den er faktisk kompatibel med HDR10, men også Dolby Vision.
Google forklarer at den er 1, 8 ganger raskere enn Chromecast 2, utgitt i 2020. Derav den høye prisen. Som den gamle modellen, er den kompatibel med WiFi 802.11ac-standarden, men det engelske nettstedet Digitaltrends som testet den, anbefaler en Ethernet-tilkobling, da en AC-adapter leveres med Chromecast Ultra.

YouTube i Ultra HD

Chromecast Ultra er den eneste dongelen som også tilbyr YouTube-videoer i Ultra HD. Betyr dette at det snart regner en serie Ultra HD-innhold på YouTube? Fremtiden vil fortelle oss.

Chromecast Ultra tilgjengelighet

Chromecast Ultra ankommer Frankrike 16. november . Det markedsføres til 79 euro, og 75, 95 euro for kortinnehavere FNAC. Prisen overrasker noen fordi Chromecast og Chromecast Audio ble solgt for under 40 euro, men den nye dongelen har hatt godt av en oppdatering, og HDR tillater forbedret bildekvalitet, med mer presise detaljer, av eksempel.
Du kan bestille dongelen på nettstedet til FNAC eller Boulanger.

For å lese også:
  • Strøm medieinnholdet ditt med Chromecast
  • VLC 3.0: Sendes via Chromecast og AirPlay
  • Se Netflix i frakoblet modus: de siste nyhetene

Kategori: