Å besøke Tokyo under en tur til Japan er et must og representerer sannsynligvis en av de viktigste etappene. Mellom den futuristiske siden og den tradisjonelle elegansen i Japan byr Tokyo deg på mange overraskelser!

Besøk Tokyo: det viktigste

Når skal du reise til Tokyo?

Å besøke Tokyo kan tenkes hele året. I vintermånedene (desember, januar og februar) kan det imidlertid være ekstremt kaldt og om sommeren (juni og juli) kan det oppstå uvær og sykloner. Månedene april og mai er ideelle for en tur til Japan.

Hvis du vil besøke Tokyo i løpet av kirsebærblomstringstiden, er det slutten av mars / begynnelsen av april at du må organisere turen.

Finn Go Tokyo steder og datoer for kirsebær blomster i Tokyo.

Hva å besøke?

Byen Tokyo lover deg en konstant reise mellom modernitet og tradisjon. Gå til Akihabara-distriktet for elektronisk side og ny teknologi, og gå deretter mellom de høye bygningene i Shinjuku. I Shibuya og Shinjuku, ta et stort publikum.

For å oppleve Japans tradisjonelle ånd, kan du besøke Tsukiji, som er kjent for å holde verdens største fiskemarked eller det fredelige Asakusa-distriktet, ved å ta en pause i Senso-ji-tempelet. .

Vær oppmerksom på at du må ankomme tidlig i Tsukiji: vanligvis rundt 05:00 eller 06:00!

For en beroligende dag, vekk fra kjas og mas i sentrum, ta turen til Odaiba og nyt torgene, pariserhjulet eller den vakre utsikten over Tokyo Bay.

For et 360 ° panorama av Tokyo, klatre til toppen av Tokyo Skytree, 634 meter høyt. Synet er påfallende!

Besøk bloggen til Yonder for flere steder å besøke i den japanske hovedstaden.

aktivitetene

Besøk Tokyo er en mulighet til å teste mer eller mindre originale aktiviteter.
Du kan velge å delta på sumo-trening, gå på et baseballkamp, ​​en favorittidrett for japanerne, eller tilbringe tid på lekerom eller spille pachinko: en blanding av flipperspillmaskiner og maskiner. som.

"Neko cafe" eller kaffe for å chatte er også å prøve, som kjærlighetsrommet, hushjelpkaféer eller deformerende fotomater.
For mer uvanlige aktiviteter, sjekk ut My Little Road-bloggen.

For å lese også:

  • Hva gjør du på en tur til Thailand?
  • Tips for en tur til Kina utenfor allfarvei
  • Getaway i Asia: dra på en billig tur til Vietnam

Kategori: