MAZDA 6 2020, som allerede er omarbeidet i 2020, vil ikke se noen endring i utformingen. Forbedringene gjelder ombord teknologi og den nye dieselmotoren.

Egenskapene til MAZDA 6 2020

G-Vectoring-systemet

G-Vectoring System, eller GVC, er et system som fordeler motorens dreiemoment over alle fire hjul. Avhengig av førerens evner, vil GVC sende mer eller mindre kraft til drivhjulene. Det forbedrer kjørekomforten, dynamisk hjørnearbeid og livet ombord på passasjerer.

GVC-systemet er designet for å redusere bevegelsen i menneskekroppen når bilen bremser, svinger og akselererer. Mennesket er den nye søkemotiv for MAZDA-designere som har implementert andre forbedringer.

En ny dieselmotor

Med den nye MAZDA 6 ønsker den japanske produsenten å vise at sin nye sedan kan konkurrere med tyske kjøretøy når det gjelder liv ombord. Dieselmotorer er vurdert av ingeniører for å forbedre responsen og redusere støynivået.
Ved utgivelsen vil bilen tilby flere motorer:

  • To bensinmotorer Skyactiv-G med en 2, 0 på 165ch og en 2, 5 på 195ch
  • To Skyactiv-D dieselmotorer med 150ch 2.2 og 175ch 2.2

Den nye MAZDA 6 sikrer interiøret og passasjerene

Bilen vil være sentrert om kjørekomfort . For dette er sedan sedan bevæpnet med et nytt ratt, et Active Driving Display head-up display-system med bedre skjermoppløsning. Sjåføren kan nå holde blikket på veien mens han får tilgang til informasjon som kjøretøyets hastighet og regulert hastighet.
Bilen inkluderer også en rekke teknologier som skiltgjenkjenningssystem og nødbremseassistanse, forbedret av et nytt frontkamera som erstatter den gamle modelllaser. Til slutt, for å redusere utmattelse i passasjerer, er setene på hytta blitt endret for å gi bedre lydisolering på lange reiser.

Utgivelsesdato

MAZDA 6 har foreløpig ikke en spesifikk dato for kommersialisering, men noen kilder hevder at den vil være tilgjengelig høsten 2020 . Vi vil sannsynligvis møte henne på Paris Motor Show i oktober. For prisen er den ennå ikke avduket.
Som en påminnelse var forrige generasjon tilgjengelig fra 29 800 euro.

Kildebilder

: Mazda offisielle nettsted

For å lese også:
  • Ny Audi A5: sporty med aggressiv design
  • Skoda Kodiaq, hvordan vil den nye SUV-en se ut?
  • Nyhet: Renault Mégane 4 Sedan!

Kategori: