Vil Apple lansere iMessage på Android ? Etter mange rykter ser det ut til at eplefirmaet jobber med mock-ups.

Hva er iMessage?

iMessage lar deg sende meldinger til kontaktene dine ved hjelp av Wi-Fi eller mobilnettverket. Denne tjenesten er tilgjengelig på iPhone, iPad, men også på noen iPod Touch. For dette må enheten din være utstyrt med iOS 5 eller nyere.
Brukerne setter spesielt pris på de mange effektene som er tilgjengelige i applikasjonen: bobler, animasjoner, etc. Det er mulig å endre fargen på bobler for eksempel. I tillegg har ankomsten av iOS 10 revitalisert appen, med mange nye funksjoner, noe som gjør iMessage til en interessant tjeneste.
iMessage er en stor konkurrent til Googles Allo, den nye smarte meldingsappen som tilbys av teknologigiganten.
I følge mange analytikere eller det høyt anerkjente magasinet Forbes bestemte Apple imidlertid å utvikle applikasjonen på tredjepartsplattformer som Circle, en betalingsapplikasjon, men også Tinder, dateringsapplikasjonen (det ville være et spørsmål om 'en versjon kalt Tinder Stacks) men også og spesielt på den rivaliserende plattformen, Android!

iMessage på Android: det vi vet

Det er bloggeren Jonh Gruber, Apple-spesialist som har relansert ryktene om en mulig portage av iMessage på Android. På bloggen Daring Fireball indikerer han at mange mock-ups (skalamodeller) sirkulerte hos Apple. Den leverer også informasjon om brukergrensesnittet: man vil finne materialdesign eller deretter mock-ups som beholder designet som er spesifikt for Apples applikasjoner.

Ingen bekreftelse fra Apple

Det er selvfølgelig bare mock-ups, ingenting er bekreftet ennå. La oss vente litt mer på flere detaljer om disse spennende ryktene.

For å lese også:
  • TOPP 5 av de beste Apple-produktene for øyeblikket
  • Kjøp et renovert Apple-produkt: Er det verdt det?
  • Planet of the Apps: Apples reality-TV

Kategori: