Forespørsel om prisoverslag for en

dyreforsikring

er bra, men forstå hva sitatet sier at det er enda bedre. Det er derfor viktig å ta hensyn til et sett med punkter som vi avslører for deg nedenfor …

Økonomisk, mellomliggende eller premium formel?

I dyreforsikring er det et mangfold av typer kontrakter. Noen betaler bare for ulykker, andre for operasjoner osv. Andre, kalt komplette, kan sikre deg i alle tilfeller, men ikke nødvendigvis i samme høyde.

  • Økonomisk formel: støtte til store helsekostnader som undersøkelser, sykehusinnleggelse osv.
  • Mellomformel: i tillegg til den forrige behandlingen, vil denne formelen også hjelpe deg i tilfelle av godartede sykdommer
  • Premieformler: i tillegg til tidligere utbetalinger, vil dette alternativet dekke refusjon for forebyggingskostnader som check-ups, vaksiner, etc.
Bidraget, et viktig element?

I teorien gjenspeiler et bidrag et nivå av kvalitet, men dette er ikke alltid tilfelle fordi konkurranse i et voksende marked er tøff og ikke alle formler er like. Dermed vil du kunne finne en dyreforsikring av bedre kvalitet og rimeligere enn andre mer berømt ved å spille på forskjellige faktorer:

  • tjen penger
  • tak
  • Refusjon rate
  • Ventetider
Hvordan velge en tilpasset dyreforsikring?

Først må du spørre det nåværende forsikringsselskapet om et pristilbud og se om du kan spare penger ved å konsolidere flere kontrakter hjemme. Hvis dette ikke er mulig, kan du behandle dyreforsikring som enhver form for forsikring.

Dette betyr at du må sammenligne tilbud om dyreforsikring og i denne sammenheng ikke noe bedre enn å konsultere vår simulator for å finne den beste løsningen på markedet. Til slutt vil du motta en tabell som oppsummerer all informasjonen som trengs for å ta en beslutning.

Kategori: