En katteforsikring er på ingen måte identisk med en annen. Mellom de forskjellige selskapene på markedet, typen beskyttelse og egenskapene til din trofaste følgesvenn, er det ofte vanskelig å navigere. I dag tilbyr vi deg å vite mer, spesielt om tepper.

Hvorfor forsikre katten sin?

Katten er et nysgjerrig og lekent skjørt dyr. Dermed er det ofte mulig at han blir syk eller blir skadet ved å prøve akrobatikk i hjemmet ditt. Bortsett fra de utgiftene som er uventet av natur, kan du også være trygg på at du må ta tomcat regelmessig til veterinæren. Og i dette området klatrer regninger veldig raskt og uten forsikring kan katten din koste deg en virkelig formue.

Hvordan sikre katten din ordentlig uten å bryte banken?

En billig katteforsikring eksisterer ikke … Eller rettere sagt, den eksisterer, men den vil ikke betale deg mye. I så måte blir forestillingen om pris relativt. Faktisk vil forsikring for en katt avhenge av mange faktorer som til sammen kan eller ikke tilfredsstiller deg.

Hva er faktorene du må vurdere og hva dekker forsikring?

For å ta de riktige valgene innen katteforsikring, må du vite at selskaper tar flere elementer i betraktning. På den ene siden rasen eller stamtavlen, dens alder, dens nåværende helsetilstand . Med disse forskjellige elementene definerer forsikringsselskaper profilen til katten din, spesielt med tanke på risiko. Med andre ord, forsikringsselskapet vil prøve å finne ut hva som er risikoen for at katten din blir syk og dermed koste forsikringspengene.

Når det gjelder dekning, må du være oppmerksom på at katteforsikring refunderer løpende utgifter som besøk hos dyrlegen, medisiner, kostnader knyttet til en mulig ulykke, etc. Ved ulemper støttes ikke noen stillinger, noe som er synd, fordi de ofte er de dyreste.

Dekker katteforsikring alle utgifter?

En serie helseproblemer støttes ikke av konvensjonelle deksler. Siden disse varierer i henhold til selskapene, må du sammenligne dem og se om det finnes alternative pakker.

Så i alle fall må du sammenligne flere tilgjengelige løsninger på markedet for å ta gode valg. Vet også at du har all interesse i å sikre kameraten din fra en veldig ung alder, slik at det månedlige bidraget ikke nødvendigvis er veldig høyt. Spesialiserte nettsteder finnes i dette området, men for å gjøre en god avtale, ikke nøl med å konsultere forsikringsselskapet ditt (hjem, bil, helse) som vil gjerne legge til en kontrakt til filen din …

For å lese også:

  • Alt om kjæledyrforsikring
  • Dyreforsikring: Hvordan finne en god formel?

Kategori: