Ønsker du å reise til Sør-Afrika for din neste ferie? Ikke nøl! Dette landet, lenge plaget av apartheid, er i dag en mosaikk av kultur og mangfold. I tillegg kan du oppdage de sublime landskapene som utgjør landet.

Reis til Sør-Afrika: Hva du skal se

Cape Town

Hvis du skal reise til Sør-Afrika, er en tur gjennom den vakre, fargerike byen Cape Town viktig! Ideell beliggenhet mellom havet og fjellene, la deg bli ført bort av den festlige atmosfæren, dens kosmopolitiske befolkning og strender.
Benytt anledningen til å utforske området, inkludert Kirstenbosch Garden eller vinbyene Stellenbosch og Franschoek.

The Blyde River Canyon

Blyde River Canyon, den tredje største canyon i verden, 800 meter dyp, kan være en grunn til å reise til Sør-Afrika alene! De forskjellige utsiktspunktene gir en imponerende og utrolig utsikt over kløftene, de tre Rondavels-fjellene og området rundt.

Krüger-parken

Å reise i Sør-Afrika er også synonymt med uendelige savanner, safari og store katter. I Kruger Park har du en veldig god sjanse til å beundre Famous Big Five eller Big Five: neshornet, løven, leoparden, elefanten og bøffelen!

Distriktet Soweto

Du kan ikke reise til Sør-Afrika uten å nevne Nelson Mandela. Den historiske bydelen Soweto, et sted for kamp mot raseskillelse, som ligger i Johannesburg, er en viktig passasje for å lære mer om historien til landet og forstå dens nåværende utvikling. Turen til Soweto gjøres med en lokal guide.

The Wild Coast

Slapp av på slutten av oppholdet på de vakre strendene på denne ville siden som vender mot Det indiske hav. En del mer avsidesliggende, vanskeligere tilgjengelig og derfor mindre turistisk i Sør-Afrika, et brudd i hjertet av Wild Coat gjør det mulig å oppdage kulturen Xhosa og å gjøre utflukter fra landsbyer til landsbyer.

For å lese også:

  • Hvordan takle du på flyet?
  • Hvordan forberede du deg på din verdensturné?
  • 4 trinn forberede turen!

Kategori: