Et feriested for langrenn er ikke vanskelig å finne i Frankrike. Imidlertid er ikke alle alpinanlegg like, og noen er helt uunngåelig for sportsinteresserte eller for de som vil prøve det.

3 unmissable steder der langrenn i Frankrike

Avoriaz

Et utmerket feriested for langrenn er Avoriaz. Dette feriestedet ligger i sentrum av skiområdet Portes du Soleil, og tilbyr mange langrennsløyper, spredt over 37, 5 km .

Mellom det snødekte høylandet, furuskog og utsikten over de omkringliggende toppene er landskapene vakre. Sporene er mer, enkle å få tilgang til og veldig godt merket.

Hvis disse 37, 5 km langrennsløypene ikke er nok, kan du gå en tur i de nærliggende feriestedene Portes du Soleil. Ikke mindre enn 250 km løyper venter på deg!

Le Grand-Bornand

Et annet alpinanlegg som absolutt ikke kan antas å være, er Grand-Bornand. De to stedene i Grand-Bornand: den første Grand-Bornand Village i Bouchet Valley og den av Grand-Bornand Chinaillon har jevnlig rom for olympiske medaljer som kommer for å utøve sin idrett. Berømmelsen av disse sporene er derfor mer å gjøre!

På den første siden kan du nyte 58 km bakker og to skiskyting stadioner. På den andre siden er fire løkker tilgjengelige. Pluss: det er gratis!

I tillegg forbinder en langrennsløype Grand-Bornand-området med La Clusaz, som har 50 km løyper og et langrennsfunnområde for barn.

Fire of Fire

Et skianlegg som også er viktig, er skianlegget Champ du Feu i Vosges. Langrennsområdet dekker 94 km i hjertet av en beskyttet natur, og det viktigste poenget er at det er helt gratis.

Du vil være i stand til å beundre de vakre panoramaene rundt deg i all ro, siden de 15 sporene er veldig godt avgrenset og merket. For eksperter har denne stasjonen også et skiskytterstadion.

Pluss: dette feriestedet er mye mindre turist enn de i Alpene!

For mer informasjon om langrenn, besøk den dedikerte siden Frankrike-Montagne, Nord-Frankrike og Ski-Nordique.

For å lese også:

  • Hva er de beste alpinanleggene?
  • Hvor kan man kjøpe billige skiklær?
  • Hva er de beste familiens skisteder i Frankrike?

Kategori: