Vanskelig å forene strand og baby ! Hvis stranden skal unngås for småbarn (mindre enn ett år), vil noen forholdsregler gjøre det mulig for deg å glede deg over og få oppdaget sommergledene til babyen din.

Forholdsregler du må ta med babyen din på stranden

Unngå de varmeste timene

Vi mistenker at solen ikke gir en gave til den skjøre huden til barn. Det er derfor først nødvendig å unngå det når det er på sitt topp, mellom kl. Omfattende lunsjer og lur er dine beste allierte.

Velg de riktige klærne

Babyer skal ikke gå nakne på stranden, da dette kan utsette dem for irritasjon eller uønskede bakterier.

I tillegg forblir den grunnleggende beskyttelsen mot solen klær: badedrakter, t-skjorter, shorts og brimmede hatter er de beste skjoldene.

For å fullføre, gode CE-stemplede solbriller og beskyttelse 3 eller 4 vil du sikre barnets skjøre øyne.

Bruk en maksimal indeks for solkrem

På områder som kroppen er oppdaget, kan du stole på en krem ​​som er spesielt designet for babyer (som har tynnere hud og mer skjøre mot generiske kremforbindelser) med en beskyttelsesindeks som er lik eller større enn 50.

Bruken av dette er å fornye minst hver 2. time.

Begrens svømming

Barnet ditt leker på stranden? Ikke bruk for lang bading.

Tildelt opp til 4-6 måneder, bør de begrenses til noen få minutter hvis barnet ditt er under 18 måneder. De kan være farlige med tanke på hetesjokk (babyer har ikke et temperaturkontrollsystem som er effektivt som hos voksne). En tåke kan være veldig nyttig parallelt.

Fuktighetsgivende baby

Tilby barnet regelmessig en flaske vann. Vær oppmerksom på at ammede babyer vil ta det sjeldnere (takket være den veldig fuktighetsgivende morsmelken).

Tenk på paraplyen og teltet!

Kombinert med et badehåndkle (som vil beskytte solens refleksjon fra sanden) vil de lage en skjermet kokong for barna.

Denne typen beskyttelse er ikke nok på egen hånd, men den fullfører det essensielle sortimentet for babyer på stranden og lar hele familien nyte sommerferien.

Kategori: