Hvordan integreres i et selskap ? Når du begynner på en ny jobb, er den første dagen ofte som å ankomme til en ny skole. Spenning blandes med sceneskrekk, vi er fortapt, vi prøver å forstå de nye reglene, huske navn, ansikter, etc. Her er noen tips for å lette dette nye trinnet i karrieren din.

Våre tips for integrering i et nytt selskap

Forstå bedriftskulturen

Et selskap har sine verdier, fungerer og når du integrerer et nytt arbeidsteam, må du være ekstremt observant for å forstå de forskjellige kodene. Du vil bli utstyrt med dokumenter, lese dem. Still spørsmål, finn ut. Dette vil lette integreringen din i selskapet.

Kommunisere med andre

For å integrere seg i et selskap vil det være nødvendig å finne et sted i teamet. Åpne, uten å overdrive, ta pauser for å "omgås" med andre.
Dette vil tillate deg å bedre forstå arbeidsmiljøet og tilpasse deg bedre.

Ta initiativ

Når du nettopp har kommet, virker det ofte vanskelig å ta initiativ, men det kan starte med en liste eller sette deg mål og diskutere med linjelederen din. Dette vil bli satt stor pris på når du evaluerer prøveperioden.

Vellykket prøve

For å kunne integrere godt i et selskap er det avgjørende å bestå testperioden. Dette innebærer å forstå posisjonen, men også de strategiske målene for selskapet, dets verdier og kultur, integrering i teamet, etc.
Lag en liten liste med mål og føl deg fri til å evaluere deg selv og måle fremgangen din.
Etter prøveperioden må du selvfølgelig fortsette innsatsen. Veldig raskt vil du føle deg som en fisk i vannet.

For å lese også:
  • 4 tips for å øke din yrkeskarriere
  • Hvordan lykkes i karrieren din?
  • 5 tips for å utvide det profesjonelle nettverket

Kategori: