Led luksuriøs livsstil på de fineste hotellene uten å bruke en krone … Det er det denne mannen som nylig har fanget vrede fra lederne på hotellet Tre Stelle i Ascona, Sveits. Faktisk rapporterer kollegene våre 24 timer i døgnet at mannen det gjelder oppholdt seg 3 dager og 3 netter på denne luksuriøse eiendommen, alt uten å bruke en krone.
Og det minste vi kan si er at det var morsomt, ikke nøl med å bestille champagne både lunsj og middag. Ikke egoistisk for en krone, han betalte også noen turer til hotellets gjester. Ja, men nå, på tidspunktet for oppgjør av seddel, klarte ikke den aktuelle mannen å betale tilbake gjelden sin. Og med god grunn: han hadde ikke en krone på seg! Hotellet varslet umiddelbart politiet, som ikke kunne gjøre noe, mannen hadde ikke en eneste krone.
Sint, hotellet bestemte seg for å legge ut plakater i området med et bilde av svindleren deres for å advare kollegene. Det må sies at mannen det gjelder ikke var ved sitt første forsøk. Han hadde allerede svindlet andre luksuriøse virksomheter før denne. Er det slutten på det gode liv?
For å lese også:

  • Mobiltelefon: En faktura til 31 000 euro!
  • Den bevegelige historien om en hjemløs mann som finner arbeid takket være Twitter
  • Reise, telefon … Hvor mye bruker parlamentarikerne?

Kategori: