La uten videre forsinkelse for en verdensturné i de fargerike byene du må dra for å unnslippe gråhet!

De fargerike byene i Brasil

Mellom arkitektur og vegetasjon er Brasil absolutt et av de mest fargerike landene i verden. Dette gjelder spesielt distriktet Pelourinho i Salvador, der hvert hus farger gaten i en bestemt skygge.

Rundt Venezia

Hvis Venezia allerede er en av de mest spektakulære fargerike byene, er den lille øya Burano, lett tilgjengelig med båt, absolutt verdt et besøk. En roligere atmosfære og mer livlige farger, en søt livsstil for en avslappende ferie.

Cape Town Sør-Afrika

Bo-Kaap-distriktet ikke langt fra Cape Town, hovedstaden i Sør-Afrika, er absolutt en av de lyseste byene!

Chile, en varm pepper

Finn ditt hotell til den beste prisen!

Valparaiso, den nest største byen i Chile, er et must. Åsene rundt byen, funiculars, følelsen av fredelig uorden og de fargerike husene som lyser opp gatene er virkelig balsam for hjertet.

Fargene i landene i Nord

København, den danske hovedstaden, er også en av de mest imponerende fargerike byene på planeten. Husene i alle farger gir en veldig varm luft som nesten vil glemme den kjølige atmosfæren.

Fargene i London …

Det nå berømte Notting Hill-distriktet er veldig fargerikt: de godt justerte og lignende husene utmerker seg bare av fargene deres.

… eller Bristol

Hvem sa at England var kjedelig? Bristol er et annet eksempel på engelsk kjærlighet til fargerike hus. Byen tiltrekker seg flere og flere turister. Det er en av de engelske byene der livet er mest mulig behagelig.

Irsk sjarm av pastellfarger

Vi finner den samme konfigurasjonen i Cork, Irland: identiske boliger med omhu justert med farger detonerer på den ofte grå himmelen.

Nederland i tropene

Byen Willemstad, hovedstaden på Curacao, ligger i Karibia, men er en del av de oversjøiske territoriene i Nederland. De varme fargene på husene ved kanten av vannet gir en luft av høytider.

Farger og argentinsk sol

Byen La Boca er en annen søramerikansk perle, med de fargerike husene der to tilstøtende vegger ikke ser ut til å ha samme fargetone!

For å lese også:

  • Sett av for å erobre det amerikanske vesten: 5 må se steder!
  • Topp 5 beste destinasjoner for kvinner som reiser alene
  • Topp 10 vakreste strender i verden!

Kategori: