Å reise er dyrt, spesielt når familien er stor. For å gjøre det mulig for alle å finne en reiseløsning tilpasset sine økonomiske midler, har SNCF styrket sitt kommersielle tilbud for familier. Familiekortkortet er det mest kjente enheten. Fokuser på midlene som foreslås for å reise med tog, til mange, uten å bryte banken.

Familiebarnskort: det uunngåelige

Familiekortkortet var et apparat for å reise med tog under fordelaktige billettbetingelser. Denne formelen ble opprettet i 5 år og ble ikke fornyet. Siden 29. august 2020 har familiekortkortet imidlertid blitt erstattet av forskjellige kommersielle tilbud som nærmest er skreddersydd for å imøtekomme de nye forventningene til reisende.

Vareværende vakter, eneforsørgerfamilier, barn som reiser alene, … Reise skjer ikke som før. Å beholde et kundegrunnlag på jernbanenettet ba derfor om en gjennomgang av tilbudet, særlig for å holde seg i gang i møte med økende konkurranse fra lavprisflyselskaper og deres tilsvarende tjenestetilbud, samt samkjøring. .

Innehavere av et gyldig familiekortkort kan fortsatt glede seg over fordelene til kortet utløper.

Fordelene med familiens barnekort

Denne formelen gjør det mulig for kortholdere å dra fordel av en reduksjon på mellom 25% og 50% på togreise sine, vel vitende om at:

  • Prisen på en billett for et barn mellom 4 og 12 år er 50% av voksenbillettprisen
  • Barn under 4 år reiser gratis og har sin egen sittestilling (noe som ikke er tilfelle med andre rabattkort).

Alternativer til familiebarnskortet

SNCF-tilbudet er relativt rikt med tanke på kort og abonnement. For familieturer kan forskjellige løsninger foreslås.

Barnekortet +

Dette kortet lar barn under 12 år ledsaget under sine reiser med TGV, TER eller Intercity tog, dra fordel av en tollreduksjon på opptil 50% .

Når det gjelder ledsagere, kan de dra fordel av 25% rabatt på reservasjoner av TGV og Intercités, eller til og med 50% på TER og Intercités i visse perioder. Ytterligere 10% rabatt blir også brukt når du kjøper Prem's billetter. I tillegg er det garantert en egen sittestilling for barn under 4 år.

Bonusen: 25% rabatt på noen europeiske destinasjoner, muligheten til å oppdage med familie Italia eller Tyskland for eksempel.

Prisen på dette årskortet er 75 € og beregningen er rask: Enfant + -kortet vil være lønnsomt på en eller to tur-retur. Sncf-nettstedet inneholder en beregningskalkulator for avkastningen på investeringen i henhold til turenes art.

For å finne ut mer: ja sncf.

Det store familiekortet

Det store familiekortet er beregnet på familier med minst tre avhengige mindreårige barn.

Det gir tilgang til tollreduksjoner på togreiser. Jo større familie, desto høyere er rabatt: hvert familiemedlem vil dra fordel av 30 til 75% rabatt på billettprisen (30% for en familie på 3 barn, 75% for 6 barn og mer ). Alle vil ha sitt eget kort for å glede seg over fordelene sine på sine reiser, inkludert alene.

Advarsel! Det store familiekortet kan ikke brukes til forretningsreiser.

I tillegg til fordelene med SNCF gir det mange familiekort deg rett til prisbetingelser som er forhandlet med mer enn seksti partnere (Avis, Intermarché, Futuroscope, …). De berørte selskapene nevner dette partnerskapet via den store familielogoen.

For å få den, må du fylle ut din online søknad på SNCF-nettstedet eller gå til et SNCF-byrå.

Den komplette filen (ledsaget av støttedokumenter som er nødvendig for behandlingen) må sendes per post til følgende adresse:

SNCF - Behandlingssenter for mange familier
BP 20077
31839 VEDLEGG AV TOUCH Cedex

Gjennomsnittlig leveringstid på det store familiekortet er rundt 3 uker.

Hvilke priser for turer med barn uten abonnement?

Abonnement er ikke alltid ønsket av foreldre, spesielt når togreiser er eksepsjonelle. Det skal bemerkes at spesifikke forhold likevel vil bli tilbudt familier som reiser med sine barn, selv i mangel av et rabattkort.

Dermed er turen gratis for barn under 4 år. De vil imidlertid ikke ha sete. Tilsvarende vil en reduksjon på 50% bli brukt på SNCF-billetter til fritidssatser for barn i alderen 4 til 12 år.

Hvis du er i tvil om formelen som passer best for hans behov: sncf.fr

For å lese også:

  • Stort familiekort: hvordan få tak i det og hva er det for?
  • Hvordan dra nytte av familietillegget?
  • Nyt den ubegrensede TGV-takket være det nye SNCF-ungekortet

Kategori: